Ny thriller: Røykteppe

Jørn Lier Horst og Thomas Enger gjorde stor suksess i fjor med sin intense nedtelling i krimromanen Nullpunkt. Nå toppes spenningen i årets bok: Røykteppe.

En bombe eksploderer på Rådhusplassen i Oslo nyttårsaften. Fire dør og én går i koma. En av dem som er rammet, er en gammel kjenning i media, og PST slår full terroralarm.

Etterforsker Alexander Blix er til stede når det skjer. Det er også nyhetsblogger Emma Ramm, som i likhet med Blix jobbet med saken om nedtellingsmordene i den første boken om våre to nye krimhelter. Blix hopper ut i den iskalde sjøen for å redde en stygt forbrent kvinne opp av vannet. Det viser seg at han har hatt med kvinnen å gjøre i en høyprofilert sak for ti år siden.

 
terningkast6_logo«Forfatterduoen Jørn Lier Horst og Thomas Enger infrir til fulle i spenningsromanen Røykteppe. Spenningsnivået er så høyt at det er vanskelig å legge boken fra seg. Dette er kriminalunderholdning av ypperste merke, skrevet av to av Norges fremste kriminalforfattere som kjenner miljøene de skriver om.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten