Sommerens mest leste

Blindgang topper Bestselgerlisten for 8 uke på rad og ligger med det godt an til å bli sommerens mest leste roman, mens siste bok om Detektivbyrå nr. 2 er den mest solgte barneboken.

Boknettstedet BOK365.no utroper Jørn Lier Horst til sommerens krim-konge. Blindgang har ligget på førsteplass på Bokhandlerforeningen sin bestselgerliste siden utgivelsen 1. juni, og er så langt i sommer også den mest kjøpte eboken og lydboken i Norge.

I tillegg er Operasjon Bronseplass, om Detektivbyrå nr. 2, sommerens mest solgte barnebok.

Om Blindgang:
En varm sommerdag flytter alenemoren Sofie Lund inn i huset hun har arvet etter morfaren sin i sentrum av Stavern. Morfaren var en vanskelig og beryktet mann, og Sofie har betalt noen for å vaske og tømme huset for alt han etterlot seg. Det eneste som står igjen, er en låst safe boltet til gulvet i kjelleren.

Det ligger noe i safen, noe som skal overraske ikke bare Sofie Lund, men alle på politihuset i Larvik. Et funn som skal sette fart i en sak som har plaget førstebetjent William Wisting lenge, og som har gjort ham til gjenstand for kritikk både internt og i mediene.

Nå øyner Wisting en åpning, en mulig vei å gå. Men da må han gå på tvers av alle lojalitetsbånd og undergrave tilliten til etaten han selv er en del av.

"Med Blindgang har krimforfatter Jørn Lier Horst levert sin beste bok hittil [...] Han leverer en helstøpt roman - et rent blinkskudd."

Svend Einar Hansen, Østlands-posten

"Jørn Lier Horst er i stor form med sin ferske kriminalroman «Blindgang». Romanen er en av de beste som er kommet fra den tidligere politimannens penn."
Svein Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

terningkast5

"Den politifaglige troverdigheten i Jørn Lier Horsts krimbøker løfter dem høyt over gjennomsnittet."
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

terningkast5

"Klassisk krim på sitt beste."
Eva Myklebust, Fedrelandsvennen

terningkast5

"En fryd å lese."
Helge Ottesen, Varden

terningkast5

"En av Horst sine aller beste. Og det sier ikke lite."
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad