Gode anmeldelser

Katharina-koden er den tolvte boken om politiførstebetjent William Wisting. Dette skriver anmelderne:

"Romanen dirrer av spenning hele veien mot mål, men ikke takket være oppkonstruert action eller oppfinnsom vold. Jakten på gåtens løsning løsning holder hjulene i gang. (...) Spenningen bygges møysommelig opp, brikke for brikke, spor for spor. Det er befriende å lese en kriminalroman der dette tålmodighetskrevende politiarbeidet står i sentrum, formidlet gjennom Lier Horsts avmålte, lettflytende og ujålete språk. Han vet dessuten hva han snakker om."

Fredrik Wandrup, Dagbladet

terningkast6_logo«Genialt fra Jørn Lier Horst. (…) Boken er engasjerende og har et indre driv som gjør den vanskelig å legge fra seg før siste side er lest. Katharina-koden er så langt den beste og mest geniale Jørn Lier Horst har skrevet - det er bare å glede seg til nye Wisting-romaner fra hans hånd!»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«Horst inviterer leserne inn i etterforskningen på en troverdig måte som belyser arbeidsmetoder og underveis genererer en annen type spenning.»

Leiv Gjerstad, Bok 365

«Det er bare å slå fast at Jørn Lier Horst imponerer igjen.»

Per Albrigtsen, Østlands-Posten

terningkast6_logo«Jørn Lier Horst er politikrimmesteren.»

Finn Stenstad, Tønsbergs blad

«Katharina-koden har en handling vi kunne tenke oss utspille seg på ordentlig, uten at fantasien må løpe helt løpsk. Og likevel er den mer spennende enn det meste ellers på dette området.»
Geir Rakvaag, Dagsavisen

«Troverdige og spennende kriminalgåter fra Horst»
Mari Grydeland, Aftenposten