Ny Wisting-krim: ILLVILJE

Dobbeltdrapsmannen Tom Kerr har sagt seg villig til å vise hvor han har skjult liket av et tredje offer. Sikkerhetstiltakene er store, likevel skjer det umulige.

To drepte jenter ble funnet ved Nøklevann i Oslo for fem år siden. Ofrene var misbrukt, drept og partert, og Kerr ble idømt 21 års forvaring. Nå påstår han å ha drept og begravd en tredje jente i politidistriktet til William Wisting. I regi av Kripos blir en befaring arrangert av etterforsker Adrian Stiller. Han har engasjert Wistings datter Line for å dokumentere befaringen på film.

Så skjer det uforklarlige. Tom Kerr makter å flykte. Flere politifolk blir skadet. Filmopptaket til Line viser hvordan han unnslapp, og mistanken om at han har en medspiller vokser. Da han ble dømt, mente flere at han ikke var alene om drapene. Nå er spørsmålet om Kerr også har hatt hjelp til å rømme. Kan det virkelig være Den andre som har tilrettelagt for flukten?

ILLVILJE er den fjortende boken om William Wisting.

 
terningkast6_logo«Illvilje er den mest brutale og rå romanen som er levert fra Horsts hånd. En råskap Horst turnerer med eleganse.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten